Atlantic Power biedt een breed scala aan diensten, waarmee wij tegemoetkomen aan vrijwel elke vraag op elektrotechnisch gebied. Inzicht in de specifieke wensen en behoeften van de klant, in uiteenlopende sectoren en een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen en toepassingen.

  Elektrotechniek 
Uw elektrotechnische installatie moet goed in orde zijn, of het nu een nieuwe of een bestaande is. Wij verzorgen de elektrotechniek voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. 
  Advisering en ontwerp installaties
De uitvoering van uw nieuwe of aan te passen installatie is belangrijk en moet zorgvuldig gebeuren. Atlantic Power denkt al in een vroeg stadium mee over alles wat voor u op het gebied van elektrotechniek van belang kan zijn. Dat leidt tot een compleet ontwerp dat voldoet aan de laatste eisen.
  Energiebeheersing
energie Atlantic Power adviseert u graag over het rendement van uw installaties. Daarbij inventariseren wij niet alleen de machines (elektrisch en mechanisch), maar ook de processen. Door uitvoeren van metingen aan uw installatie en analyse van deze gegevens kunnen wij aangeven waar eventuele optimalisatie gerealiseerd kan worden. 
  Data- en telecomnetwerken
Een compleet netwerk moet goed en vakkundig aangelegd worden, van patchkast tot wall-outlets in de diverse ruimtes. Onze technici verzorgen de complete oplevering van netwerken en leveren daarbij de testrapporten van alle aansluitingen. Daarnaast leveren wij patchkabels, spanningssloffen en montagemateriaal.
  Inspecties/keuring van installaties en gereedschap

Wij kunnen de inspecties verzorgen welke worden vereist volgens de NEN 1010 en NEN 3140, en volgens de eis van verzekeringsmaatschappijen. Ons gecertificeerd personeel heeft de juiste apparatuur en kennis in huis om een juist oordeel te vormen over de status van uw installatie. 

  Service en onderhoud

Atlantic Power verleent service: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dat geeft u een gerust gevoel want er staat altijd een monteur voor u klaar bij calamiteiten. Uiteraard kunt u ook voor regulier onderhoud rekenen op de expertise van onze mensen. Bij regulier onderhoud kunt u denken aan de preventief onderhoud aan uw installatie of onderhoud aan uw noodverlichtingsinstallatie.

logo

contact

 con address  Horn 6
   5443 MA Haps
 con tel  0485-321929
 emailButton info@atlanticpower.nl