Onze kwaliteiten zijn met diverse certificeringen erkend. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat Atlantic Power een betrouwbaar en vakkundig bedrijf is dat deskundig en eerlijk adviseert.

  Uneto-Vni
cert uneto-vni Atlantic Power is lid van Uneto-Vni, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche. Mede daardoor bent u verzekerd van een installateur met een gedegen kennis op het gebied van veiligheid en regelgeving, die altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Uiteraard werken we volgens de wettelijke normen en eisen én voldoen al onze installaties aan de NEN 1010-voorschriften. Vanzelfsprekend leveren wij onze installaties op met een garantie van een jaar, zoals is vastgelegd in de verklaring van ondernemersorganisatie Uneto-Vni.
  Kenteq erkend leerbedrijf
cert kenteq Atlantic Power is een door Kenteq erkend leerbedrijf. Dit betekent dat wij veel investeren in het opleiden en up-to-date houden van de kennis van onze mensen door het aanbieden van diverse opleidings-mogelijkheden. 
  Stichting Erkenning Installatiebedrijf
cert sei Met een erkenning van de SEI laat Atlantic Power zien dat de juiste kennis aanwezig is om het installatiewerk uit te voeren. Met een SEI erkenning toont Atlantic Power aan dat er adequaat opgeleide mensen in dienst zijn en dat de kwaliteit met enige regelmaat wordt gecontroleerd door Stichting Erkenning Installatiebedrijf.
  VCA
cert vca

De VOL-VCA bestaat uit kennis over onder meer de (Europese) wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen, het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen, VCA-certificering, bedrijfsnoodplan en het organiseren van toolboxvergaderingen.

VGM Checklist
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld.

logo

contact

 con address  Horn 6
   5443 MA Haps
 con tel  0485-321929
 emailButton info@atlanticpower.nl