Atlantic Power verkoopt van diverse merken geluid- en lichtapparatuur. Hieronder een overzicht van de merken die wij in ons assortiment hebben.

  KMT-Sound
logo-kmtsound

Luidsprekers (systemen) en versterkers

KMT-Sound is reeds 20 jaar in Duitsland een bekende ontwikkelaar en fabrikant van professionele P.A. luidsprekers en versterkers van zeer hoogstaande kwaliteit tegen een redelijke prijs. Het succes in Duitsland bewijst dat dit merk ruim voldoende kwaliteiten biedt om het op de Nederlandse markt te introduceren.

  JB System
logo-jbsystem

Geluid en licht Equipment

Beglec NV werd in de vroege jaren 80 opgericht en is vandaag uitgegroeid tot één van de grootste Europese distributeurs voor professionele geluids- en lichtapparatuur. Onze huismerken zijn hierbij eveneens uitgegroeid tot industriestandaarden. 

  Sennheiser
logo-sennheiser

Microfoons, Hoofdtelefoons en draadloze systemen

Onze naam is al meer dan 65 jaar synoniem met hoogwaardige producten, hoogwaardig geluid en op maat gemaakte oplossingen voor ieder aspect van de opname, de verzending en de reproductie van geluid. We willen dat mensen niet alleen alle aspecten van geluid horen, maar ze ook voelen. Wij blijven dankzij Duitse engineering, decennia ervaring in professionele toepassingen en innovatieve wetenschap trouw aan werkelijke geluidsreproductie en introduceren nieuwe standaarden voor hoofdtelefoons, headsets, microfoons en geïntegreerde systemen.

  Konig&Meyer
logo-konigmeyer

Statieven voor muziek en licht.

Één van 's werelds toonaangevende aanbieders van lessenaars, microfoon en instrument statieven, luidspreker statieven, stoelen en accessoires voor verlichting, geluid en studio technologie.

  Soundcraft
logo-soundcraft

Annaloog en digitaal mixerconsole

Soundcraft heeft een netwerk van meer dan 100 distributeurs voor verkoop en ondersteuning van haar producten wereldwijd. Nu onderdeel van de Harman Pro Group, Soundcraft is nog steeds de toegewijde professionele mengpaneel ontwerper en fabrikant die het was in 1973. Het heeft nu een reeks van mixers die zijn ontworpen voor gebruik in live geluid, opname, post-productie, tv en radio productie en disco toepassingen

  Mipro
 logo-mipro

Microfoons, Hoofdtelefoons en draadloze systemen

MIPRO producten omvatten professionele categorieën van digitale en analoge draadloze microfoons, draadloze draagbare PA's, bedrade microfoons, draadloze IEM, draadloze gids & language interpretatie systemen, draadloze muziekinstrument microfoons, draadloze ENG ontvangers en antennesystemen / consument. Elk systeem heeft exclusieve stijl, innovatief ontwerp en houdt zich aan Taiwan, de Europese Unie, Noord-Amerika, Azië, en voldoen aan telecom regelgeving en veiligheid certificeringen van de respectieve landen.

  Neutrik
 logo-neutrik

Pluggen en Connectoren

Neutrik ® is de toonaangevende fabrikant van professionele plug-systemen voor de entertainment-industrie, zoals audio, video, glasvezel en industriële plug-in verbindingen.

  Denon DJ
 logo-denon

Draaitafels, mengtafels en cd-spelers

Op basis van onze vertrouwde 25-jaar ervaring in toonaangevende technologie voor het afspelen, bied de nieuwste Denon professionele apparatuur u de mogelijkheid om de traditionele media-apparaten te vervangen door een hoge-kwaliteit van media producten die superieure betrouwbaarheid en onderhoudsvrije werking onder de meest uitdagende omstandigheden bieden .

  Futurelight
 logo-futurelight

Led-verlichting, scanners, moving heads

Professionele, betrouwbare verlichting oplossingen voor veeleisende toepassingen. Met FutureLight heeft Steinigke Showtechnic al 17 jaar een eigen premium merk binnen de verlichting sector. Deze richt zich op intelligente verlichting en videosystemen voor een stijlvolle architectonische of effect rijke entertainment verlichting. Belangrijke aandachtspunten liggen op het gebied van de nieuwste technologie en hoogste kwaliteit, voor zowel de conventionele als de LED-gebaseerde toepassingen.

  Shure
 logo-shure

Microfoons

Met een geschiedenis van audio-innovatie verspreid over meer dan 80 jaar, heeft Shure een passie voor het maken van grote microfoons en audio-elektronica. Geen wonder dat Shure de wereldwijde industriestandaard voor superieure microfoons en audio-elektronica blijft.

  JBL
 logo-jbl

Luidspeakers en systemen

Bij JBL, audio-technologie is de kern van alles wat we doen. Al meer dan 65 jaar hebben we gebruik gemaakt van de beste methoden en instrumenten, en ontwikkelen we alles van de grond af.

  Samson
 logo-samson

Microfoons, statieven, mengtafels, versterkers,enz

In meer dan drie decennia is Samson uitgegroeid van een klein twee-persoons bedrijf naar een wereldwijde onderneming, gewijd aan innovatieve nieuwe producten die overal het leven van muziek en broadcast professionals zal verbeteren.

  Dateq
 logo-dateq

DJ mixers

DATEQ AUDIO TECHNILOGIES produceert al sinds 1970 audio apparatuur voor DJ’s en professionele eindgebruikers. De eerste serie mengpanelen is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de eindgebruikers, de mengpanelen bleken erg succesvol te zijn. Sinds het vrijkomen van de Nederlandse radio markt in 1984 introduceerden wij de eerste echte broadcast consoles en tot op heden is DATEQ het meest gebruikte merk in de markt.

  BSS
 logo-bss EQ, DI en processoren

                                                                                                                                                                                                                                            

  AKG
logo-akg

Microfoons en Hoofdtelefoons

Met meer dan 1,400 internationale licenties, heeft het merk AKG, krachtig onverstoorbaar geluid geproduceerd waar de professionals al meer dan 60 jaar op vertrouwen. AKG produceert continu een van de zuiverste en helderste geluid van een hoofdtelefoon en microfoon in de geschiedenis van audio.

  Tasker
 logo-tasker

Microfoon - luidspeaker en multikabels

Tasker is een van de toonaangevende bedrijven in Europa, met meer dan 30 jaar ervaring, geschoold in de productie en distributie van hoogwaardige kabels voor de elektronische sector en de professionele muziek veld. Dankzij investeringen in hoogtechnologische machines, produceert Tasker meer dan 1000 verschillende typen kabels voor verschillende toepassingen.

  Selecon
 logo-selecon

Theaterspots en verlichting

Van onderzoek en ontwikkeling tot op de werkvloer, wat ons drijft is de show. We maken licht voor directe aandacht, om een effect te veroorzaken of vorm te geven aan ideeën. Waar ons licht valt, worden ervaringen gemaakt. Voor ons, is backstage altijd centraal. 

logo

contact

 con address  Horn 6
   5443 MA Haps
 con tel  0485-321929
 emailButton info@atlanticpower.nl